Maximera transporten för din e-handel

E-handeln går ständigt uppåt och allt fler väljer att öppna egna onlineföretag. Det säljs allt ifrån stora maskiner till garner och djurmat, och det går att specialisera sig på ett unikt sätt.

En stor del av e-handeln är beroende av transporten. Snabba, pålitliga leveranser är ett måste för både kunden och säljaren. I kombination med optimerad lagerautomation från https://www.e-motions.se/ går det att möta marknadens efterfrågan mycket effektivt. Ju mindre väntan desto nöjdare kommer kunden att bli, så det gäller att hänga med i svängarna. Genom att få fram produkterna snabbt och effektivt och att sedan låta ett skickligt transportföretag sköta utkörningarna kommer försäljningarna ständigt öka.

Smarta sätt att minska utgifterna på

Genom att maximera transporten går det att spara många slantar, men det gäller att tänka långsiktigt. Studier har visat att leveranskostnaderna är en bidragande faktor till varför vissa e-handelsbolag går bättre än andra.

Ett sätt att minska på kostnaderna är att fylla transportfordonen på vägen tillbaka. Om en pall går tillbaka tom måste transporten ändå betalas för. Ett annat sätt är att dela på transportkostnaderna med andra e-handlar – men då gäller det att vara väl synkade.

Ännu viktigare än snabbheten är dock tydligheten. Inget uppskattas så mycket av kunderna som att veta när en leverans ska ske. Att kunna följa transporten i en app är ett värdefullt verktyg att satsa på.